Jakkefavoritter

  • JOURNAL
  • Dame
  • Jakkefavoritter

PUFFY PUFFS, ENGELSK COUNTRYSIDE OG TIDLØSE KÅPER – HER ER HØSTENS

JAKKEFAVORITTER

En fin jakke burde alle ha – enten man bruker den for å holde varmen eller for å sette prikken over i'en på et antrekk. En jakke ligger høyere i pris enn andre klær, og da er det lurt å investere i en som passer både stilen og lommeboka di. Her er noen av mine favoritter denne høsten, om du både vil se fresh ut og holde varmen.

TEKST: LINE STRANDLI HØYER  FOTO: SPOTLIGHT

Puffy puffs - ja til varme dunjakker Siden vi er velsignet med kuldegrader og noen snøfnugg om vinteren, er de puffy dunjakkene en stor favoritt blant nordmenn. Det gjør de også til et sikkert kjøp, da disse er gjengangere som dukker opp år etter år. Denne sesongen finner vi mange korte varianter i freshe farger, men også de klassiske lengre jakkene som varmer godt over rumpa.

Klassiske kåper, oversized frakker og English Countryside Jeg elsker jakkene som får meg til å ville dra på meg de gamle Hunter-støvlene, skaffe meg en basset i bånd og begynne med harejakt i England. Denne stilen er både perfekt og enkel å adoptere denne høsten, sammen med et par jeans og en digg ullgenser. Denne sesongen ser vi mye oversized frakker - som gjør antrekket både chic og avslappet. Bruk denne til et par sorte dressbukser, noen skinn-loafers og en crisp hvit bomullsskjorte - et klassisk og rent uttrykk som funker for de fleste. Om du savner en klassisk kåpe i garderoben er det ingenting å vente på – dette er et must før vi entrer november og julebord-sesongen. Under finner du et utvalg av mine favoritter.  

English Countryside

Klassiske kåper og oversized frakker

Statement-jakker Lei av det klassiske og ønsker å poppe litt ekstra i gråværet? Da har jeg til slutt lagt ved noen skikkelige godbiter som garantert vil gi deg noen misunnelige blikk fra forbipasserende.