SLIK STYLER DU VÅRENS KLASSISKE JAKKER

  • JOURNAL
  • Dame
  • SLIK STYLER DU VÅRENS KLASSISKE JAKKER

BLAZEREN

Der olajakken er noe casual, spiller blazeren en fin andrestreng når valget av jakke skal tas: stram i stilen og med maskuline linjer gir den et sofistikert og lekkert uttrykk. En god blazer kan brukes til både jobb og fritid, og er et naturlig valg for en kveld på byen. Få jakker har et like ikonisk uttrykk som blazeren, og den har overraskende mange bruksmuligheter som gjør den til et selvsagt del av enhver garderobe. Gå for en variant med markerte skuldre og oversized fit for en sofistikert look, eller velg en blazer med belte i livet for å fremheve midjen og gi antrekket en feminin silhuett.

TRENCHCOATEN

En trenchcoat i en nøytral farge som beige, sort, grått eller mørkeblått er like tidløs som den er elegant. Denne britiske motefavoritten ble først gjort kjent av Burberry i etterkrigsårene, og har ikke forlatt motebildet siden. Velg detaljer som lengde, dobbel- eller enkeltspente knapper og belte i livet ut i fra dine personlige preferanser og kroppstype. Uansett er dette et klassisk plagg du vil glede deg til å bruke i mellomsesongene år etter år, og passer ypperlig de vår- og høstdagene med rufsete vær. Style den over en hettegenser og joggebukse for å mestre den avslappede, urbane looken, eller bruk den over et penere antrekk for å virkelig la den ikoniske kåpen komme til sin rett.

OLAJAKKEN

Avslappet og sporty: dongerijakken er en tidløs favoritt som fungerer til mange anledninger, og spør du oss er det lite som gir en større følelse av vår enn denne klassiske jakken. Dongerijakken er også i tråd med både 90-tallsstilen samt Y2K som motebildet henter flere referanser fra i de kommende sesongene. Når det er sagt ser vi riktignok på dongerijakken som et ikonisk plagg uavhengig av aktuelle trender. Gå for en mørkere vask for en strammere stil, eller velg en lys variant for en tilbakelent look som passer perfekt til uhøytidelige anledninger. Style en pen kjole sammen med dongerijakken for å tone ned uttrykket et par hakk, eller gå for en denim på denim-look for å virkelig sette blå denim i fokus.