SESONGENS FINESTE SOMMERKJOLER

  • JOURNAL
  • Dame
  • SESONGENS FINESTE SOMMERKJOLER

LANGE KJOLER

En allsidig kjolefavoritt og som vi aldri går lei av er den lange sommerkjolen. Bruk den med et par hæler til sommerfesten, eller gå for lave sandaler eller sneakers for en deilig dag på stranden. En lang variant passer også perfekt som kjole til bryllup, der vi ønsker et mer formelt og elegant uttrykk for anledningen.

SHOP LANGE KJOLER

SOMMERENS MINIKJOLE

Minikjolen er tilbake igjen i motebildet, og ingenting passer vel bedre til sommerens sene kvelder enn en kort og feminin minikjole? Gå for den klassiske lille hvite eller sorte for et kjøp du kan bruke sesong etter sesong, eller velg en mer iøynefallende variant i farger og med spennende detaljer for å synes! Denne sesongen er det særlig markerte skuldre og markante utringninger som er i fokus. Vi elsker fargesterke kjoler eller kjoler med mønster som skiller seg ut fra alle andre.

SHOP MINIKJOLER

TILBEHØR TIL KJOLEN

Enten du er invitert til en sommerfest eller skal tilbringe late dager i skyggen, er tilbehøret til kjolen viktig for å fullføre sommerlooken. Selv om antrekket i og for seg er i boks når kjolen er på, er tilbehøret en viktig faktor for å gjøre looken komplett.