3 STRIKKEDE PLAGG TIL HØSTEN

  • JOURNAL
  • Dame
  • 3 STRIKKEDE PLAGG TIL HØSTEN

STRIKKEGENSER

Strikkegenseren går aldri av moten. Chunky strikk, kabelstrikk eller genser i myk merinoull; her er mulighetene mange. Style med skinnbukser og boots for en edgy look, dressbukse og hæler for en mer klassisk stil, eller vær den sporty jenta og style den med jeans og sneakers. Et hot tips er å legge til smykke, hoops eller annet tilbehør, og vips - så har du en mer komplett look!

STRIKKET KJOLE

Lite skriker høst mer enn en strikket kjole og er det ett tilskudd i garderoben du skal investere i denne sesongen så er det strikkekjolen. En strikket kjole kan styles til flere anledninger og med små grep kan du enkelt gjøre plagget som hverdagsantrekk om til et lekkert festantrekk. Vi elsker å style den med høye boots, et belte i livet eller lag på lag etter som minusgradene sniker seg innpå.

STRIKKET VEST

Det er ikke mange år siden vi plutselig så strikkevesten dukke opp på catwalken hos alle de store motehusene, og ikke uventet holder plagget seg i motebildet også denne høsten. Vi er ikke i tvil om at strikkevesten er perfekt til denne mellomsesongen hvor vi vil kle oss i lag-på-lag. Kombiner den over poplinskjorten for en minimalistisk look eller skap kontraster i antrekket over en silkeskjorte. Er du av typen som liker å kjøre en litt mer elegant stil er strikkevesten også fin å ha over kjolen.