Genserne vi ønsker oss denne høsten | Høyer Journal

  • JOURNAL
  • Dame
  • Genserne vi ønsker oss denne høsten | Høyer Journal

CONSCIOUS LIVING

DETTE ØNSKER VI OSS NÅ:

Strikkegenser

Når luften blir kjøligere og løvet på trærne begynner å takke pent for seg, er det på tide å finne frem strikkegenseren. Denne sesongen fylles ønskelisten vår med gensere i gode kvaliteter. Velg din favoritt og se hvordan du enkelt kan kombinere med resten av klesskapet ditt.

TEKST: HØYER  FOTO: STINE HEYERDAHL

Den tidløse hvite strikkegenseren En hvit genser eller cardigan er selve definisjonen på tidløs eleganse. Dens enkelhet gjør det at det er lett å  kombinere den med ulike underdeler, fra jeans til skjørt. Style den med mørke jeans eller corduroy-bukser for å skape en balansert kontrast.

Genser i myk pastell Gi høstgarderoben din en frisk pust med en genser i myke pastellfarger, i høst vil vi se mere av toner i lilla. Denne fargen utstråler femininitet og komplementerer høstens jordtoner godt. Fullfør looken med ankelstøvler og jeans for en look som passer perfekt til hverdagen.

Klassisk turtleneck Når temperaturene synker, er turtlenecken både et funksjonelt og tidløst alternativ. Dette klassiske plagget gir varme samtidig som det er et godt baseplagg man kan bruke til det meste. Bruk den under blazere, kombiner den med et skjørt sammen med støvletter. Den klassiske turtlenecken har evnen til å tilby både komfort og eleganse, noe som gjør den til et uunnværlig element i høstgarderoben.

Den stripete genseren Striper er virkelig en klassiker som det er mye av denne høsten. En avslappet og behagelig genser som er lett å style og perfekt med med high waist jeans og ankelstøvler. Kardigan i ull Ingen høstgarderobe er fullstendig uten en ullkardigan. Dette allsidige plagget kan brukes kneppet som en overdel eller holdes åpen som et lett ytterplagg. Velg en nøytral fargetone som passer til ulike antrekk. Ullkardiganen er et trygt valg om du ønsker å investere i et tidløst baseplagg denne høsten.