STYLING: SKO

  • JOURNAL
  • Dame
  • STYLING: SKO

LA BENA BÆRE DEG HELE KVELDEN

Værforholdene ligger dessverre sjeldent til rette for å spankulere rundt ute i pumps rundt juletider. Skovalget for festen må derfor planlegges ut i fra kveldens mulige utfall. Dersom selskapet beveger seg videre trenger du ikke bare et par lekre hæler, men i tillegg noen solide sko som tåler umildt vinterklima. Dersom kvelden i tillegg innebærer en sving eller to på dansegulvet er det også smart å planlegge skovalget ut ifra dine evner til å danse natten lang, uten å våkne opp med hovne føtter dagen derpå.

SHOP ANTREKKET

FINN SKOENE SOM PASSER DEG BEST

Hæler er imidlertid ikke alle sitt foretrukne valg for den store kvelden, og det finnes heldigvis mange lekre, flate sko som også egner seg ypperlig til fest. Når man går for flate varianter er det flott med litt ekstra pynt på skoene for å komme i skikkelig festhumør. Vil du tilføre antrekket ditt for kvelden en kul kontrast kan du imidlertid gå for noen lave, chunky sko som kombinert med en feminin kjole vil gjøre deg til kveldens kuleste dame. Et kompromiss er også den lekre kitten-heelen, som gir deg den samme holdningen som hæler gjør – uten å løfte deg for langt opp over bakken. Sko er også en fantastisk måte å gi en ny tvist til et helt alminnelig antrekk. Om julebordet med jobben starter rett etter at du klokker ut for dagen kan du ha med deg et par glitrende hæler i vesken: sammen med en leppestift og et par øredobber blir plutselig dressbuksen og den hvite skjorten det ultimate festantrekket. Voilà!

SHOP ANTREKKET

LESS IS A BORE

Selv om den elegante, spisse pumpsen eller den åpne sandalen med hæl er klassiske valg til julebordet, er det likevel gøy å tenke litt utenfor boksen når det kommer til skovalget til den store festen. En kort minikjole ser superhot ut kombinert med noen lårhøye støvletter for å virkelig fremheve bena. Et par glitrende ankelstøvletter kan også ta den lille sorte kjolen din fra flott – til fantastisk! Husk også at strømpene du velger til skoene påvirker uttrykket i stor grad, og selv om både sorte og glitrende strømper er et tidløst valg er det også et alternativ og kaste strømpebuksen når du skal ut å svinge deg på julebord.  

SHOP NOW