STYLING: SMYKKER

  • JOURNAL
  • Dame
  • STYLING: SMYKKER

STYLING: TILBEHØR

Slik styler du med: SMYKKER

Glitre om kapp med julepynten i lekre smykker. Smykker utgjør en viktig del av uttrykket, og vil sammen med hår og sminke sette tonen for et antrekk. En tynn kasjmirgenser og et sort skjørt har i utgangspunktet ikke den høyeste partyfaktoren, men sammen med et chunky smykke i halsen og røde lepper gir du antrekket umiddelbart litt ekstra ‘omph’. Det samme gjelder motsatt vei: dersom et antrekket består av en iøynefallende paljettkjole kan du velge å tone den ned ved å gå for et par tynne, klassiske hoops som lar kjolen din stjele showet for kvelden.

PERLER

Ulike smykker vil kunne endre hele looken din. Perler er en kjær klassiker som aldri helt forlater motebildet. Om du ønsker en mer clean og klassisk look for kvelden kan et par klassiske perleøredobber eller et perlearmbånd gir deg et snev av formell eleganse. En mer moderne vri på den klassiske perlen har også vært en stor trend de siste årene: her er ferskvannsperler eller perler kombinert med mer utradisjonelle materialer en flott måte å skape et mer lekent uttrykk dersom dette er noe du ønsker å oppnå.

SHOP ANTREKKET

GULLSMYKKER

Gullsmykker kommer virkelig til sin rett på julebordet, og ‘more is more’ stemmer 100% i partysesongen. Bruk gullsmykker i lag på lag for et avslappet, men pyntet uttrykk, og gi full gass ved å gå for et par skinnende øredobber og ringer for å ta antrekket til nye høyder. Sammen med en rød neglelakk er festtilbehøret komplett.

SHOP ANTREKKET

Lenker og kjettinger

For en mer edgy take på årets partylook er lenker og kjettinger et spennende alternativ. Bryt opp et ellers søtt antrekk med en chunky lenke for skape kontraster i antrekket, eller gå for et minimalistisk uttrykk for kvelden med en elegant kjole med fokus på ett, enkelt smykke som snakker for seg selv. Det helt enkle og elegante kan skinne vel så mye på festen om det blir gjort riktig, og er dessuten en god løsning for deg som ikke føler for å slippe løs din indre maksimalist – selv i julebordsesongen.

SHOP NOW

Ikke bare vil riktige smykker kunne tilpasse selve antrekket til den kommende anledningen, men det er også en ypperlig måte å gi uttrykk for din egen personlige smak eller humør. La din unike personlighet komme til uttrykk gjennom smykker, hår og makeup, og benytt årets etterlengtede partysesong til å gi deg selv frie tøyler for å virkelig komme i ditt beste festhumør.

TEKST: CATHINKA RUDI VIDEO: AV: INGVILD ØRNHOLT