STYLING: VESKER

  • JOURNAL
  • Dame
  • STYLING: VESKER

Slik styler du med: VESKER

Mange kvinner har et kjærlighetsforhold til vesker, og grunnene til det er mange. En veske gir antrekket et blikkfang, og er et lite smykke i seg selv. Selv den minste vesken kan gi et skikkelig statement, og er en fin måte å vise din personlige smak på. Vesker får også gjerne mindre slitasje enn mye annet tilbehør, som gjør at de er mer fornuftig som et investeringsobjekt. Når man i tillegg kan bruke samme veske til festlige anledninger til alle årets sesonger gir det enda en god grunn til å unne seg en lekker partyveske. Det kan imidlertid være noe utfordrende å skulle velge den riktige vesken til den store julefesten, og her har vi noen gode råd for hvordan du nailer uttrykket for anledningen.

PLANLEGG KVELDEN MED VESKEN

La oss ta det praktiske først: en veske må kunne romme det du trenger å ha med deg, som ofte omfatter mobil, sminkepung, ekstra strømpebukse, en sammenleggbar paraply og alt annet festens dronning potensielt måtte trenge i løpet av kvelden. Bittesmå vesker er unektelig søte, men du vil ikke måtte ende opp med å låne venninnen din sin veske for å få med deg mobilen din når dere drar videre. Et annet hensyn er skulderstroppen. En clutch kan være både chic og elegant å bære under armen, men er dessverre mindre hensiktsmessig å svinge seg med på dansegulvet. En skulderstropp lar deg tenke på andre ting mens vesken henger med på moroa uten din oppmerksomhet, og lar deg ha begge hendene frie til å feste kvelden lang.

SHOP VESKER

DEN LILLE SORTE

En veske skal være praktisk, men selvfølgelig også lekker til festantrekket. En klassisk og tidløs veske i sort skinn har du med deg sesong etter sesong, og er vesken du går for ved mang en anledning. Den passer til det meste, og vil se elegant ut både til mer ekstravagante antrekk så vel som mer nedtonede kjoler. Dersom du skal investere i én partyveske er en liten og enkel veske med klassiske detaljer en sikker vinner.  

SHOP VESKER

GLAM OG GLITTER

Noen ganger vil man imidlertid komme i feststemning fortere enn fy, og da er den lille, glitrende partyvesken et åpenbart valg. Sammen med favorittkjolen vil denne vesken sette prikken overi-en på antrekket, og være det tilbehøret du trenger for å komme i partyhumør. Men en oppsiktsvekkende veske er ikke kun forbeholdt nedtonede kjoler: kombinert med en glitrende kjole vil denne vesken gi et glamorøst og festfylt uttrykk som gir deg lange blikk hele kvelden. En veske i samme farge som resten av antrekket vil alltid sørge for en gjennomført look, og gi annet tilbehør rom for å skinne. Likevel må du ikke være redd for å skape en spennende kontrast ved å velge en veske som i utgangspunktet ikke matcher antrekket 100 %, men som kan krasje litt i både farge og stil for å leke deg litt med uttrykket. På den måten får du også brukt mer av garderoben din.  

SHOP NOW

TEKST: CATHINKA RUDI /  VIDEO: KAROLINE BRENDEN SKAUG /  AV: LINE STRANDLI HØYER