Tiger of Sweden

  • JOURNAL
  • Dame
  • Tiger of Sweden

TIGER OF SWEDEN

En svensk tiger med lange tradisjoner

Tiger of Sweden er et motehus basert i Stockholm, som ble etablert allerede i 1903. Deres arv og historie har fra starten handlet om skreddersøm, og i mer enn 120 år har merket levert kvalitet og klassiske produkter. Selv kaller de det style with purpose.  

TEKST & FOTO: TIGER OF SWEDEN

Siden oppstarten i 1903 har Tiger of Sweden bevart håndverket og kvaliteten, samtidig som de kontinuerlig har redefinert moderne skreddersøm, slik at den er tilpasset dagens motekontekst. Merket tror på skreddersøm som et stilvalg for den daglige garderoben. Deres omfattende ekspertise innen målsøm er integrert i hvert plagg de designer, noe som gjør dem til mestere i snitt og håndverk, og understreker en moderne garderobe som passer til alle anledninger.

Sommer 2024 Tiger of Swedens langvarige skreddersømprinsipper preger også  denne sommerens kolleksjon. Den byr på sesongens anledningsplagg som er inspirert av ikoniske bryllupsantrekk. Mye av kolleksjonens designs er hentet fra 1970-tallet, med perfekte skreddersydde dresser, vide bukser og statement kjolesilhuetter som hyller denne epoken. Designene kombinerer et hint av nostalgi vevd sammen med mer moderne stemninger.

En av kolleksjonens statement pieces er den ikoniske gullkjolen, som er skreddersydd og laget i en glansfull gullsilkeblanding. Den har en skulpturell A-linjeform, markerte polstrede skuldre og lange ermer med en fremoverrettet kick-flare. Med denne vil du garantert gjøre et inntrykk på sommerfesten. Sjekk også ut deres nydelige skreddersydde lindress og Ivoana Dress  denne passer perfekt til sommerbryllupet.