Disse trendene må du få med deg denne våren

  • JOURNAL
  • Dame
  • Disse trendene må du få med deg denne våren

TRENDER FOR 2024

Pudder, frynser og delikate stoffer – vårens nyheter er på vei!

Vi drar deg igjennom de største trendene og gir deg innblikk i hva du kan glede deg til av nyheter hos Høyer denne våren!

TEKST: LINE STRANDLI HØYER  FOTO: STINE HEYERDAHL

Less is more med quiet luxury
I 2024 vil Quiet Luxury-trenden vedvare – stilen som verdsetter gode kvaliteter og klassiske silhuetter. Her handler det om å finne varige baseplagg med rene linjer som du vil bruke igjen og igjen. Jeg er allerede på utkikk etter noen gode loafers og en klassisk dress, som eksempelvis den lysegrå dressen fra By Malene Birger. Dette er virkelig en relaxed office look som passer perfekt for Quiet Luxury-stilen.

Bærekraft spiller en nøkkelrolle i 2024, og vi ser en økt interesse for miljøvennlige materialer som kashmir, ull, lin, og silke.

Trendfarger og materialer Når det gjelder fargepaletten for 2024, er det en klar forkjærlighet for duse toner og klassiske fargefavoritter. Pudderblå fremstår som en allsidig og elegant farge som passer de fleste, mens navy blir sett på som det nye sorte – et mykere og mer subtilt alternativ. Grått i ulike nyanser og teksturer blir en nøkkeltrend, ofte kombinert for å skape dybde og kontrast i antrekket. Vi ser økt tendens av popfarger som lysgult, rosa, babyblue og pistasjegrønn. Utover året blir også sjokoladebrun en farge vi kommer til å se mye av. I materialer er det lin som peker seg ut som sommerens viktigste stoff, noe som er helt naturlig når man ser på kvalitetens pusteevne og komfort i varmen.

Stilretninger og tilbehør
Om du trenger litt inspirasjon for denne våren, finner du tips til de største trendene her:

Hyper Feminin Barbiecore med mye rosa, blonder, sløyfer, og søte mønstre ble introdusert i 2023 og vil fortsette å dominere denne våren sammen med transparente materialer.

Groovy 70´s Vibes Elementer som slengbukser, frynser og heklede plagg blir populære. En standout er en sort kjole fra Rotate og en fringe skinnjakke fra BMB. Paljetter tilhører også 70-tallet og er noe vi tar med oss videre inn i denne våren!

Romantisk 3D Det blir også mye applikasjoner, spesielt i form av roser. For å finne noen godbiter her, ville jeg holdt et øye med merker som Craz, Aje, Alohas, Victoria Chan, Custommade og By Timo.  

Styling og tilbehør i fokus Når det gjelder styling, vil 2024 ha fokus på innovative snitt og detaljer. Forvent å se en blanding av nostalgiske referanser med moderne tvister, som fremhever individualitet og kreativitet. Hansker blir et statement-element, og sølv blir en mer sentral farge i tilbehør og antrekk generelt. Det er bare å glede seg! La deg inspirere av trendene, men vær tro til din egen stil – og kjøp kvalitet og produkter som varer.