Gensere og tilbehør du bør investere i denne høsten

  • JOURNAL
  • Herre
  • Gensere og tilbehør du bør investere i denne høsten

Klassisk turtleneck Turtleneck-genseren er en klassiker som hører til høsten. Den passer både til formelle anledninger og late søndager. Velg en nøytral farge som beige, grå eller svart– da blir det også enklere å kombinere genserne med det du allerede har i din garderobe. Bruk gjerne en blazer over for en formell look, eller kun jeans og sneakers for et mer casual antrekk.

Strikkegenser med lav hals En marineblå enkel strikkegenser er et av de mest allsidige plaggene og burde være et baseplagg i en klassisk garderobe. Den fungerer til enhver anledning og ser alltid bra ut. Enten du skal på kontoret eller på middag med venner kan den enkle strikkegenseren fungere fint. Kombiner den sammen med mørke jeans og skinnboots - gjerne med en skjorte under for en enkel og kul look.

Tilbehør denne høsten Caps En caps i nøytral farge kan kombineres med alle mulig antrekk å er med på å skape et uformellt og kult utrykk til antrekket ditt. Sneakers Sko er en faktor som kan være det lille ekstra som antrekket ditt trenger. Velg sneakers i gode materialer som varer og velg nøytrale farger slik at du har et parr som kan kombineres med det meste du allerede har i din garderobe. Boots Denne høsten, kan du vurdere noen gode skinnboots, velg ulike toner av brun eller svart for en klassisk look. Boots er sko som også passer godt til anledninger hvor du må se mer formell ut, som på kontoret eller andre anledninger hvor du ønsker å heve antrekket et parr hakk.