Høstens ryggsekk

  • JOURNAL
  • Herre
  • Høstens ryggsekk

CONSCIOUS LIVING

STILSIKKER OG PRAKTISK HØSTFAVORITT

House of Høyer mix ryggsekken

Har du ryggsekken du trenger i høst? Her får du et lite stalltips til en klassisk sekk i god kvalitet, med god plass som passer til det meste. Sekken er designet til både menn og kvinner og er en stor favoritt hos oss denne høsten.

TEKST: HØYER  FOTO: HOUSE OF HØYER

Hvorfor vi digger denne sekken Denne ryggsekken er designet for å romme alt du trenger. Den har tilpassede lommer og rom med god plass til laptop, mobiltelefon, nøkler og penner. I tillegg har den et romslig hovedrom der du kan oppbevare bøker, dokumenter eller andre nødvendigheter. Dette gjør det enkelt å ha orden på tingene dine, slik at det er lett å finne frem. I tillegg til at sekken ser veldig fresh ut, er sekken designet med stort fokus på komfort. Den har justerbare skulderstropper slik at du lett kan tilpasse den din rygg. Sekken er produsert i et slitesterkt materiale for å tåle daglig bruk, med magnetiske knapper som gjør den enkel å åpne og lukke.

Det tidløse designet gjør at den passer til de fleste antrekk. Overdel, lommer og reimer på sekken er produsert i 100% skinn, noe som gir den et eksklusivt uttrykk. Fortsatt ikke overbevist om at sekk er din greie? Da bør du sjekke ut den nye laptop-bagen i linken over. Om du skal være tidlig ut med julegavene i år - er dette en desidert vinner under treet!