OSLOS NYE SHOPPINGUNIVERS - HØYER PALEET

  • JOURNAL
  • Herre
  • OSLOS NYE SHOPPINGUNIVERS - HØYER PALEET

HØYER PALEET

OSLOS NYE SHOPPING- UNIVERS

Etter 13 år på Egertorget pakker en av Norges største high end-butikker ned varene. Øverst på Karl Johan åpner Høyer et nytt og spennende butikkonsept som tilbyr masse deilig mote, en skredder midt i butikken og norsk samtidskunst på veggene. Velkommen til nye Høyer Paleet!

– Det blir helt rått, smiler en meget fornøyd Ørnulf Høyer idet han leder oss inn i den nye butikken. Det er ingen nybegynner som satser stort for å gi Oslos moteløver en ny destinasjon. Siden 2004 har Høyer blitt Norges største high end-kleskjede med over tretti butikker i tillegg til nettbutikken hoyer.no. Da Paleet inviterte Høyer til å flytte inn over to etasjer, var det rett og slett en mulighet vi ikke kunne si nei til, forteller Ørnulf. Profilen til Paleet er veldig riktig for Høyer med en god miks av merkevarer og spisesteder som passer vår merkevare.

VELKOMMEN INN

Fra Karl Johan stiger man rett inn i Luxury Woman, en delikat og eksklusiv boutique med en behagelig atmosfære og luftige prøverom. Blant friske blomster og myke gardiner henger merker som Jacquemus, Chloé, Zimmerman, Givenchy, Balmain, Alex Perry, Paco Rabanne og Proenza Schouler på rekke og rad. I samme etasje ligger Høyer Man, som setter søkelys på veletablerte kvalitetsmerker som de norske gutta vil ha. I tillegg har innkjøperne hentet spennende, nye merker som Jacquemus, Missoni, Jil Sander, Axel Arigato, AMI, APC og Jacob Cohen.

Tar du rulletrappen opp til 2. etasje, åpner det seg hele 1200 m2 og Høyer Woman - med klær, vesker, sko og tilbehør til dame, i tillegg til en egen interiøravdeling. Her finner du en bred merkevaremiks fra Høyers beste merker, samtidig som det er krydret med nye merker som Saks Potts, By Far, Aje, Boyish, Axel Arigato og Nanushka. Det har vært en utrolig reise å planlegge denne perlen sammen med alle de fantastiske folka som jobber i «Høyer-familien», sier Ørnulf. – Jeg er både stolt og ydmyk over hva vi har skapt.

VÅREN BLIR SPRUDLENDE!

En av de viktige støttespillerne i planleggingen av den nye flaggskipbutikken er Mia Mariaux de Serres, som er hovedinnkjøper hos Høyer. Hun har jobbet med varepakken til den nye butikken lenge. – Det hersker ikke tvil om at da designerne tegnet vårens kolleksjoner, så de frem til lysere tider. Denne sesongen er full av alle regnbuens nyanser: fuksia og lekne rosafarger, oransje og et spekter av grønntoner preger mange av kolleksjonene denne våren. Turkis er også på vei tilbake i motebildet. It-fargen fra 2000 finner du i butikk allerede denne våren, men den får enda større fokus til høsten, forteller Mia entusiastisk. – Et merke som briljerer fargetrenden, er Aje, som vi i Høyer er stolte av å endelig introdusere i Norge. Det australske merket er kjent for kjoler med cut-outs i nydelige silke- og linkvaliteter. Et annet tilskudd fra samme kontinent er Alex Perry, med sexy silhuetter i kjoler og suits, som du finner hos Høyer Luxury. En overveiende andel av merkevarene jobber aktivt med sitt fotavtrykk og benytter bærekraftige materialer og produksjon. Blant disse finner vi merker som Envelope, Boyish, Axel Arigato, Nanushka, Designers Remix og Cras.

TILBYR SKREDDER MIDT I BUTIKKEN

Midt i butikken er det satt av plass til en egen reparasjonsavdeling, der Høyer i samarbeid med Fikse tar imot klær og sko som har behov for en liten oppgradering. Kanskje du har en bukse som har blitt for liten, et par nedslitte stiletthæler eller en kjole med en raknet søm? Ta det med på shopping, så fikser Høyer det og sender det hjem til deg når det er klart! Dette er en del av Høyers nye slagord «Conscious Living» og Ørnulfs lille hjertebarn. – Målet er å gjøre reparasjon synlig, lønnsomt og attraktivt! I tillegg vil tjenesten tilby deg luksusen det er å få tilpasset nye klær slik at de sitter perfekt til din kropp. Dette er fremtiden, vi må begynne å ta vare på det vi har! Hos Høyer selger vi produkter som ligger over fast fashion i pris, da er motivasjonen for å ivareta dem også høyere. Konseptet blir introdusert først på Høyer Paleet, men vil i løpet av 2022 være tilgjengelig hos alle Høyers butikker i Norge.

KÖSK + HØYER

Galleriet Kösk skal kuratere norsk samtidskunst til butikken, og våre kunder vil inviteres til vernissasje med jevne mellomrom. Mote og kunst henger tett sammen og appellerer til samme målgruppe. Kunsten vil oppdateres jevnlig for å skape nye stemninger og opplevelser, og finner du noe du elsker, kan du til og med ta det med deg hjem.

Samarbeidet med Høyer er en unik mulighet til å vise kunst på en spennende arena og en måte å nå ut til et enda større publikum.

- THOMAS ASKIM, GRUNNLEGGER KÖSK -

Høyer Paleet Karl Johans gate 42 0162 Oslo Velkommen inn!