SESONGENS JAKKER

  • JOURNAL
  • Herre
  • SESONGENS JAKKER

Tekniske jakker som gjør deg klar for hektiske hverdager Det er ikke uten grunn at vi gutta er svake for tekniske jakker, de er en nødvendighet i det norske klimaet. Disse jakkene tåler raske vær-skifter med regn, vind eller snø, og du kan stole på dem uansett hva dagen bringer. Ett av mine personlige favorittmerker er Scandinavian Edition. De har klart å kombinere et elegant design med allsidighet og tekniske egenskaper som fungerer til alt. Her finner du jakker som er både vann- og vindtette, og flere av disse har et avtagbart for som gjør at du får 3 jakker i 1. Hvis du er på utkikk etter mer trendy varianter, burde du se på merker som Holzweiler, North Face og CP Company – de har virkelig noen skikkelige godbiter denne sesongen.

Dunjakken er den ultimate turkameraten Når du er ute på eventyr eller bare vil holde deg varm i kulda, er puffers et must. La meg fortelle deg om en ekte klassiker: The North Face Nuptse. The North Face Nuptse ble lansert allerede i 1992 som en del av North Face´s banebrytende Expedition System – et unikt lagdelingssystem som ble utviklet for ekstreme høyder og testet av erfarne fjellklatrere. Dette var den første jakken som benyttet en innovativ konstruksjon som reduserte forskyvning av dunet og dermed økte varmen. Dette er med andre ord en turkamerat du kan stole på. Og for de av dere som har ventet har vi endelig fått inn den superpopulære "Dovre"-jakken fra Holzweiler. Denne er tilbake i nye, fantastiske farger, inkludert mørkeblå og light grey.

Lag på lag med korte og lange overgangsjakker Overgangsjakker, frakker og vester er perfekte å bruke for å skape et personlig uttrykk. Her er noen tips om hvordan du kan style dem "lag på lag." Skaff deg en god overshirt eller en vest som du kan bruke over strikkegenseren. Her vil jeg anbefale våre deilige Tenor Rollneck fra Luca Moretti, zip neck’en Kyler Wool fra  J.Lindeberg, Castle Nordic Pattern fra Holzweiler eller La Maille Seville fra Jacquemus for å nevne noen.

For et mer klassisk og tidløst antrekk, anbefaler jeg Oscar Jacobson´s Shaw Coat, som er en mørkeblå frakk med god lengde. Denne slår aldri feil og kan med fordel styles sammen med chinos fra NN07 eller flanellbukser fra Oscar Jacobson. Vill du ha en frakk med mer attityde, er den dobbeltspente frakken fra J.Lindebergs som heter Willy herringbone noe for deg. Denne gjør seg aller best med ett par fine jeans og boots fra eksempelvis RM Williams. Vil anbefale deg å sjekke ut Gramicci sin Sherpa Jacket og frakkene til J. Lindeberg som dekker de fleste behov og anledninger. Da har du fått noen stalltips over mine favoritter denne høsten, og med det burde du være klar for alle værforhold og anledninger med Høyers's utvalg på yttertøy. Vi er her for å hjelpe deg med å se bra ut og føle deg komfortabel, uansett hvor du er på vei denne sesongen.