ZIP GENSER - EN KLASSIKER I GAREROBEN

  • JOURNAL
  • Herre
  • ZIP GENSER - EN KLASSIKER I GAREROBEN

MOTE

Ett plagg - Tre stiler

Er det ett plagg du skal investere i denne høsten så er det zip neck genseren. Det klassiske plagget som aldri går av moten, stilsikrer garderoben og gjør det enkelt å sette sammen antrekk til enhver anledning. Men hvordan styler du den egentlig? Om du ønsker en casual look eller som et plagg under blazeren på jobb - her gir vi deg 3 antrekk du kan style med zip neck genseren.

SMART-CASUAL

På vei til jobb eller et ønske om et mer formelt antrekk? Her er zip neck genseren et perfekt plagg som kan hjelpe deg i å skape den riktige looken. Her anbefaler vi å kombinere genseren med et par ledige bukser som for eksempel en dressbukse i ull eller flanell. Nå som temperaturen er på vei nedover vil også en vest eller lettere jakke være fint å bruke over genseren.

SHOP ANTREKKET

HVERDAGSANTREKK

Er du av typen som foretrekker en mer casual stil er zip neck genseren er plagg som du enkelt kan kombinere til et par jeans og kule sneakers. I kjent lag-på-lag stil kan du skape en kontrast i antrekket med en enkel hvit t-skjorte under og sette prikken over i-en med en kul jakke, som denne fra A.P.C.

SHOP ANTREKKET

KLASSISK

Med en hvit skjorte, et par dressede bukser og en blazer over, er genseren plutselig blitt et essensielt plagg i et mer klassisk antrekk. La deg inspirere av sesongen og lek deg gjerne med ton-i-ton farger. Med den synkende gradestokken vil en frakk utenpå være en tidløs kombinasjon som smelter sammen med resten av plaggene i antrekket.

SHOP ANTREKKET

TEKST: MIA AASESTRAND           FOTO: MIA AASESTRAND           AV: INGVILD ØRNHOLT