Leveringstid


Du vil bli informert om forventet leveringstid på din bestilling under checkout samt i e-posten med ordrebekreftelsen. Avhengig av varen(e) du har bestilt samt forsendelsesmetode kan dette variere. Merk derfor at opplysningene under er generelle estimater og at avvik på behandlings- og leveringstid kan forekomme i perioder med for eksempel salg, kampanjer eller julehandel. 

Du vil motta en e-post fra oss når din ordre hentes ut fra et av våre lagre. Dersom du ikke har mottatt pakken din etter 7 virkedager, kan du kontakte vår kundeservicePostNord

Spor pakken din med PostNord her

MyPack Home og MyPack Collect: leveres normalt innen 1-2 virkedager i sentrale strøk i Sør- og Midt-Norge. I mindre sentrale strøk, som øyer, øvre strøk i innlandet og Nord-Norge, er leveringstiden på 1-5 virkedager.

Posten

Spor pakken din med Posten/Post Norge her

Klikk & Hent

Ordre lagt med Klikk & Hent som skal hentes i butikk har en behandlingstid på 2 timer* innenfor butikkens åpningstid. Åpningstider for butikkene finner du på våre butikksider her.

*Alle ordre pakkes i løpet av 2 timer etter registrering, såfremt ordren er lagt innen butikkens åpningstid. For ordre registrert i løpet av butikkens siste åpningstime, kan pakkingen skje dagen derpå. 
Sporing


Du vil få en SMS eller e-post av PostNord når de har hentet ordren din og er klare for å kjøre den hjem til deg. Ordren din kan spores med sporingsnummeret som står oppgitt på bekreftelsen du mottar fra PostNord. 

Spor pakken din hos PostNord her