Leveringstid

Bestillingen din leveres med Postnord og er tilgjengelig for bostedsadresser innenfor Norge. Vi sender ikke til Svalbard og Jan Mayen. Forventet leveringstid på standardbestilling er 1-4 virkedager etter ordrebekreftelsen er mottatt på mail, så lenge alle varer er tilgjengelig på lager ved bestilling. Alle ordre behandles og sendes ut mandag - fredag. Ordre lagt inn i helg og på helligdager behandles førstkommende vanlige arbeidsdag. NB: Vi tar forbehold om at det kan forekomme økt behandlings- og leveringstid under salgsperioder og høytider.


Hvor sendes dine varer fra?

Alle varer sendes ut fra vårt hovedlager i Nydalen. Har du bestilt varer på nettsiden som kommer fra Høyer Eger sitt butikklager så sendes disse først til vårt hovedlager, for deretter å sendes samlet til deg.


Fraktkostnad

For kjøp på Hoyer.no gjelder følgende fraktgebyr, uavhengig av størrelsen og vekten på pakken: 

  • MyPack Collect 89 kr
  • MyPack Home 149 kr
  • MyPack Home uten signatur 79 kr


For å redusere smittefare for våre kunder, taster Postnord sjåføren inn mottakers navn i blokkbokstaver ved levering. 

Uavhentede pakker

For pakker som ikke blir hentet innen tidsfristen forbeholder Hoyer.no seg retten til å debitere en avgift på 250 kr for de kostnader som ekspederingen har påført oss og pakken sendes tilbake til butikk. Uavhentede pakker omfattes normalt ikke av angreretten.


Sporing

Du kan følge pakken din på postnord.no med sporingsnummeret som står oppgitt på sendingsbekreftelsen du mottar på mail.