Hos Høyer Online AS tar vi sikkerhet på alvor, og har derfor rutiner og kontroll slik at informasjon ikke skal komme på avveie. Vi lagrer personopplysninger så lenge som nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser til deg slik beskrevet i denne personvernerklæringen.

 

Hva brukes personopplysningene til?

Opplysningene om deg registreres og brukes fordi vi ønsker å gi deg fullgod medlemsservice, det vil si at vi kan tilpasse medlemskapet og de henvendelser vi gjør til deg og dine preferanser.

Blant annet kan vi tilpasse medlemstilbud, medlemsinformasjon, nettsider, digital kommunikasjon og de øvrige tjenester og fordeler som tilbys våre medlemmer.

Tilpasning gjøres ved hjelp av analyse og lagring av opplysninger du selv har oppgitt til oss i kombinasjon med f.eks. tidligere bruk av medlemstilbud.

Dette sees i sammenheng med våre segmenteringsmodeller slik at vi kan gruppere deg inn under en personprofil når vi sender ut kampanjetilbud.

Hvis du ikke samtykker til at vi benytter dine data til å tilpasse tilbud vil du kun motta generelle kampanjetilbud.

Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen vil bli benyttet for å tilpasse og sende deg kampanjetilbud via e-post og/eller mobil noen ganger i måneden, avhengig av hvilke kommunikasjonskanaler du har takket ja til.

 

Utlevering av opplysninger til tredjepart

Høyer Online AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. Tredjepart kan bare få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for Høyer Online AS. For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil Høyer Online AS alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. Personopplysninger som deles med våre samarbeidspartnere er personvernsopplysninger som samles inn i forbindelse med kjøp, se avsnitt om kundekonto.

 

Oversikt over samarbeidspartnere:


• Omnium

• Storm Solutions

• PostNord

• Helt Hjem

• Logistra

• Apsis

• Front Systems

• Google Analytics

• Klarna

• Vipps

 

Sletting av personvernsopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 3.5 år

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

 

Informasjonskapsler (Cookies)

En informasjonskapsel - cookie - er en liten tekstfil som lagres på din enhet ved besøk av Hoyer.no. Cookies som plasseres på din enhet kan deles inn i tre forskjellige kategorier basert bruksområde, som er beskrevet nedenfor.


1. Nødvendig

Formålet med nødvendige cookies er å kunne levere en velfungerende og god nettbutikk til deg. Dette gjør at nettbutikken husker hvilke valg du tidligere har tatt, samt hvilke varer du har lagt i handlekurven og lignende funksjonalitet.


2. Statistikk

For å kunne sørge for at vi leverer den beste brukeropplevelsen av Hoyer.no til våre besøkende, innsamler vi teknisk data som blant hvor man kommer fra, eventuelle søkeord og hvor lenge man blir værende på Hoyer.no. Det blir samlet inn IP-adresse som anonymiseres, og kan ikke brukes til å identifisere deg som enkeltperson.

Statistikk blir lagret sikkert hos Omnium som også er vår databehandler av statistikken.

Innsamlet statistikk lagres bare så lenge det kreves for å utføre våre tjenester, eller så lenge som det foreskrives i loven.


3. Markedsføring

Vi benytter løsninger fra tredjeparter for personalisering av nettsiden for deg. Formålet er å kunne tilpasse nettbutikken basert på hva du tidligere har sett på, eller følge opp reklamekampanjer du tidligere kan ha klikket på. Dette innebærer å kunne vise deg relevante produkter basert på våre reklamekampanjer i sosiale medier.

Løsninger fra tredjepart hvor vi deler noe av din informasjon med er:


• Omnium

• Apsis

• Nosto

• Olark

• Google Analytics

• Facebook Pixel


Sletting av cookies

Du har selv mulighet til å kontrollere hvilke cookies du tillater på din enhet, men merk at Hoyer.no ikke vil fungere optimalt om ingen cookies tillates.

Om du ønsker å slette cookies på din enhet, kan du benytte Nettvett.no sin veiledning: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

 

Dine rettigheter

Du rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Sletting forutsetter at vi ikke er forpliktet til å oppbevare opplysningene i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Du kan be om at dine personopplysninger overføres fra oss. Personopplysningene vil bli oversendt i et maskinleselig format.

Har du opprettet en kundekonto, kan du selv rette eller endre dine personopplysninger ved å logge inn på min side.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt ved å kontakte oss. For nyhetsbrev kan samtykke trekkes gjennom link i e-post.

Dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen, har du rett til å klage til Datatilsynet.

 

Kontakt oss

Om du har spørsmål til oss angående personvernerklæringen, våre produkter eller annet, kan du kontakte oss gjennom informasjonen gitt nedenfor.

E-postadresse: nettbutikk@hoyer.no

Chat på hoyer.no hverdager 09:00-11:30 og 12:30-16:00

Postadresse: Høyer Online AS, Gjerdrums vei 11, 0484 OSLO

Organisasjonsnummer: 916 794 940