Ønsker du å bytte eller returnere? Det er selvfølgelig ikke noe problem! Du har 14 dagers angrerett på alle varer utenom undertøy, øredobber og hygieneprodukter. Slik gjør du:

  1. Fyll ut returskjemaet og legg det inni pakken. Om du ønsker å bytte størrelse til en annen vare må du legge inn ny bestilling på Hoyer.no. Skriv det nye ordrenummeret på returskjemaet slik at kundeservice kan kreditere frakt- og returgebyr. Første bytte til annen størrelse er gratis. 
  2. Lever pakken på ditt nærmeste postkontor. Vi tar et fast returgebyr på 89 kr. 
  3. Behandlingstiden for returer kan ta opptil 10 virkedager. Så fort vi har behandlet din retur får du en oppdatering fra Klarna. Om du har valgt faktura som betalingsmåte, kan du logge deg inn på klarna.no eller direkte i Klarna-appen for å utsette forfallsdatoen på din retur slik at du ikke får purregebyr i mellomtiden.


Når vi har mottatt pakken i retur vil beløpet for varen(e) bli refundert i Klarna til din konto innen 2-7 virkedager ved kortbetaling. Refusjonstiden kan variere ut i fra hvilken bank eller kortutsteder du har. Dersom du har benyttet gavekort ved bestilling vil gjeldende beløp tilbakeføres til gavekortet. 

 

Returadresse:

Gjerdrums vei 11,

0484 OSLO

Norge

 

Returpolicy

En retur forutsetter at varen er i sin fulle stand og helt ubrukt. Alle originale merker og prislapper skal henge på plagget. Varer med sminkeflekker, sterk lukt eller er tilskitnet på annen måte vil vi anse produktet som brukt. Undertøy, bikini/badetøy, kosmetikk, smykker og andre hygienene- produkter kan dessverre ikke returneres. Eventuelle feilvarer kan vurderes som reklamasjon. Sko skal returneres med original innpakning og emballasje. Vi ber deg om å ikke bruke skoenes original eske som forsendelsesemballasje eller klistre fraktlapper og annet på esken.

 

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss på chat eller nettbutikk@hoyer.no