Ønsker du å returnere? Det er selvfølgelig ikke noe problem! Du har 14 dagers angrerett på alle varer (inkludert salgsvarer) utenom undertøy, badetøy, øredobber og hygieneprodukter. Vi har utvidet returfrist på alle julegaver frem til 07.01.23. Slik gjør du:

  1. Fyll ut returskjemaet som ligger i konvolutten i pakken din og legg det inni pakken du ønsker å returnere.
  2. Klistre på returetiketten som ligger i konvolutten i pakken din. Lever pakken på ditt nærmeste PostNord utleveringssted (NB! Ikke bruk Posten Norge). Vi tar et fast returgebyr på 89 kroner. 
  3. Behandlingstiden for returer er 1-2 uker. Så fort vi har behandlet din retur får du en oppdatering fra Klarna. Om du har valgt faktura som betalingsmåte, kan du logge deg inn på klarna.no eller direkte i Klarna-appen for å utsette forfallsdatoen på din retur slik at du ikke får purregebyr i mellomtiden.
  4. Vi utfører dessverre ikke bytte ved retur. Om du ønsker annen størrelse eller vare legger du selv inn en ny bestilling på dette i nettbutikken. Det koster 89,- å benytte seg av vår returetikett. 


Når vi har mottatt pakken i retur, og godkjent den, vil beløpet for varen(e) bli refundert i Klarna til din konto innen 2-10 virkedager ved kortbetaling. Refusjonstiden kan variere ut i fra hvilken bank eller kortutsteder du har. Dersom du har benyttet gavekort ved bestilling vil gjeldende beløp tilbakeføres til gavekortet. Ta kontakt med kundeservice dersom du har kastet det opprinnelige gavekortet ditt.

 

Returpolicy

En retur forutsetter at varen er i sin fulle stand og helt ubrukt. Alle originale merker og prislapper skal henge på plagget. Varer med sminkeflekker, sterk lukt eller er tilskitnet på annen måte vil vi anse produktet som brukt. Undertøy, bikini/badetøy, kosmetikk, øredobber og andre hygienene- produkter kan dessverre ikke returneres. Eventuelle feilvarer kan vurderes som reklamasjon. Sko skal returneres med original innpakning og emballasje. Vi ber deg om å ikke bruke skoenes original eske som forsendelsesemballasje eller klistre fraktlapper og annet på esken.

 

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss på chat på hverdager mellom 09.00-11.30 og 12.30-16.00 eller send en epost til nettbutikk@hoyer.no