Høyer + Samfunnsansvar


Siden oppstarten i 2004 har Høyer jobbet med kvalitet. Det gjenspeiles i varene vi selger, utseendet på butikkene eller handleopplevelsen til kundene – kvalitet har alltid vært prioritert. Men det er også en kvalitet i å være sitt ansvar bevisst. 

Gjennom våre forretningsforbindelser og bevisste kunder, har Høyer en mulighet til å gjøre meningsfulle endringer, i en bransje som historisk og fortsatt har utfordringer knyttet til sosial og miljømessig påvirkning. I Høyer ønsker vi å tilby varer som er tilvirket på en måte som respekterer mennesker, samfunn og miljø. 

Fordelen vår er at vi allerede fører anerkjente, veletablerte og ansvarlige merkevarer fra hele verden. Mange av disse er markedsledende i sitt arbeid med bærekraft, ansvarlighet og transparent informasjon. Målet er at alle Høyer-butikker, og alle varene vi fører, skal gi trygghet for kundene om at de kjøper produkter som ikke unødig skader mennesker, samfunn eller miljøet når de handler hos oss. 

Med vårt medlemskap i Etisk Handel Norge har vi allerede fått god hjelp til å kartlegge vår påvirkning. Vi jobber kontinuerlig for å sikre at vi reduserer vårt miljøavtrykk og eventuell negativ påvirkning på mennesker som er involvert i produksjon, transport og andre deler av den komplekse verdikjeden vi er en del av. 

Vi ønsker å være åpne om arbeidet vi gjør, fremgangen vi har, i tillegg til alle utfordringene vi kan stå overfor i arbeidet som ligger foran oss. Det å gjøre denne jobben er ikke alltid enkelt, men det er heller ikke et valg; det er en nødvendighet for alle, på vegne av nåværende og fremtidige generasjoner. Les om Høyer